HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

De week van het luisterboek 2009

van 17 t/m 28 juni

Vandaag gaat voor het vijfde jaar de Week van het Luisterboek van start. Dit lustrum wordt geopend met de bekendmaking van de winnaar van de esta prijs voor het beste luisterboek tijdens een live-uitzending op radio 1 van Kunststof radio. 

Tijdens de Week van het Luisterboek, van 17 tot en met 28 juni,  ontvangt men bij aankoop van een luisterboek het gratis het luistergeschenk Factor 100 van Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder. Daarnaast wordt het geschenk verspreid via de Nederlandse Bibliotheken.

Sinds 2005 vindt jaarlijks de Week van het Luisterboek plaats. Een aantal uitgevers en boekhandels sloeg destijds de handen ineen, om door middel van acties het luisterboek meer bekendheid te geven.

Luisterboeken worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen. Niet alleen bestaan er voorgelezen romans of kinderversjes en -sprookjes, er zijn tegenwoordig ook moderne hoorspelen, hoorcolleges en uittreksels van managementboeken op luistercd of als download te koop.


Luisterboeken voor peuters en kleuters

'Om te zoenen'

Kikker Luisterboeken

Klieder, Kladder, Klodder

Rikki, IJsje en Max

 

 

MAIL & WIN acties

Ter gelegenheid van het lustrum van 'de Week van het Luisterboek' verloot PeuterPlace een aantal luisterboeken onder haar bezoekers:

Mail & win actie: 5x Luisterboek Kikker en de Horizon

Mail & win actie: 5x Luisterboek Klieder, Kladder, Klodder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright