HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 


Woezel en Pip - Zomaar een dag

Prentenboek & CD

10 september a.s. ligt het allernieuwste boekje van Woezel en Pip in de winkel, met de titel ‘Zomaar een
dag’. Het vijfde boekje bevat naast 8 nieuwe verhalen een prachtige hoorspel CD waaraan vele bekende stemmen hun medewerking hebben verleend. Zo is Babette van Veen te horen als Pip, Katja Schuurman als Buurpoes, Edwin Rutten als Wijze Varen, Willeke Alberti als Tante Peerenboom, Chantal Janzen als vertelster en Bettina Holwerda als Zonnetje.

 

De CD, verhalen en muziek zijn tot stand gekomen onder leiding van Dinand Woesthoff, die als creatief directeur en eigenaar van het merk Woezel en Pip nauw betrokken is bij de ontwikkeling van alle producten. Het hoorspel is gebaseerd op het theaterscript van de Woezel en Pip theatershow die vanaf 23 september in meer dan 100 theaters in Nederland te zien is.

Bestelgegevens
Guusje Nederhorst
Dromenjager
ISBN: 9789079738069, prijs € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

De twee allerliefste hondjes van de wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst zijn een van de snelst groeiende kindermerken van dit moment. Door de enorme populariteit wordt er achter de schermen door Dromenjager, het zakelijk bedrijf achter de hondjes, hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het merk. Zo worden de voorbereidingen voor een eigen TV programma getroffen dat aan het einde van dit jaar op televisie zal verschijnen.

Met de aankoop van een Woezel en Pip product steunt de consument de Guusje Nederhorst Foundation. Deze stichting is in september 2007 opgericht door Dinand Woesthoff, partner van de in 2004 overleden Guusje Nederhorst.

 

Meer Woezel en Pip

Kom je spelen (omnibus)

Zomaar een dag

Woezel en Pip (KRO Kindertijd)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright