HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Huis, tuin en keukenliedjes van Dirk Scheele

 

Dirk Scheele, ieder kind kan je precies vertellen wie hij is en welke avonturen hij allemaal beleeft! Sinds 1993 maakt Dirk Scheele liedjes, TV-programma’s en reist hij door heel het land met zijn theatershows speciaal voor kinderen. En dit niet geheel zonder succes! Met goed bekeken TV programma’s op Nickelodeon, met uitverkochte theatertours en met vele kinderboeken, CD’s en DVD’s is Dirk Scheele tegenwoordig een vaste waarde in de opvoeding van elk kind.

Eindelijk is de langverwachte nieuwe TV-serie op Nick Jr. ‘Dirk Scheele:, Huis, Tuin en Keukenavonturen’ dagelijks (schooldagen) te zien op Nick JR. Dertig afleveringen met veel liedjes speelt zich volledig af in en rond het huis van Dirk.

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe TV-serie is vanaf 18 september een CD verkrijgbaar, waarop alle liedjes die in de nieuwe serie voorbijkomen staan. De kinderen kunnen zo thuis de liedjes oefenen om ze vervolgens voor TV mee te zingen! De CD met de titel ‘Huis tuin en keukenliedjes’ is net als de TV-serie speciaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar en is niet alleen heel leuk om naar te luisteren maar ook heel leerzaam.

Huis, tuin en keukenliedjes
CNR K
ISBN 8712705055361, € 7,99
Direct bestellen bij Bol.com

 

Nu ook op DVD !

 

 

Meer van Dirk Scheele

Dikkie Dik - Limonade met prik

Dirk Scheele - Z'n leukste liedjes

Handen wassen

Huis, tuin en keukenliedjes

Huis, tuin en keukenavonturen (DVD)

Pepernotenpret

Vroem Vroem - Liedjes voor onderweg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright