Zingen op de achterbank - Samba Salad
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

Door Conny Bais

 

Zingen op de achterbank
Bundel met CD

 

Meezingen en dansen verplicht!

Vrolijk zingend in de auto of gewoon lekker thuis met de kleurrijke kinderband Samba Salad! Deze feestelijke bundel, geïllustreerd door Harmen van Straaten, bevat een CD met zestien exotische liedjes geschreven door Herman Link en Rita Iny (Samba Salad). Swingende wereldmuziek uitgevoerd door topmuzikanten uit Nederland, Curaçao, Brazilië en Mozambique.

 

Leuk én leerzaam

Zingen op de achterbank leent zich ook uitstekend voor kinderfeestjes of voor culturele en muzikale thema's in de klas. Het boek geeft interactieve tips en informatie over landen van herkomst, instrumenten en muziekstijlen.

Leer samen een eenvoudig Surinaams kinderliedje over een grote kaaiman (Bigi Kaiman, zie videoclip hieronder!) die wordt gewaarschuwd voor gevaar: "Tjoewe-tjoewe!" (pas op!) Zing in het Engels of Nederlands over twee verliefde bananen of luister naar de bijzondere boodschap van Wat maakt het uit: "hoe ben je van binnen, dat maakt uit!" Een gedicht van de 11-jarige Iris Penning waarvan Samba Salad op verzoek van Unicef een liedje maakte.

 

Klik op het plaatje

KLIK HIER


Uiteraard mag op deze CD voor feestjes en onderweg, de bij fans bekende mee-zinger Bloemkoolsamba niet ontbreken!

Kortom een muzikale traktatie die garant staat voor veel zing- en swingplezier bij zowel kleine en grote kinderen als hun (groot)ouders!

Zingen op de achterbank - Herman Link & Rita Iny
House of Books BV
ISBN 9044316079, prijs: € 12,90.
Direct bestellen bij Bol.com (inkijk-exemplaar)

 

 

 

 

 
 


 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright