HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Ernst & Bobbie en het geheim van de Monta Rossa

vanaf 6 oktober in de bioscoop

 

A-Film Entertainment brengt vanaf 6 oktober Ernst, Bobbie en het geheim van Monta Rossa uit in de bioscoop, waarin Jochem van Gelder zijn filmdebuut maakt:"Ik vind het een waanzinnige eer om mijn filmdebuut in Ernst, Bobbie en het geheim van Monta Rossa te maken!"

De hoofdrollen worden gespeeld door Erik van Trommel (Ernst), Gert-Jan van den Ende (Bobbie), Celia van den Boogert, Ton Kas en Chavia Voor in 't Holt.

Korte inhoud
Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een circusschool slaat het noodlot toe en brandt de circusschool af. Om het bestaan van de school te redden moeten Ernst en Bobbie een schat opsporen. Terwijl zij via een speurtocht langs de gekste plekken op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ook nog ontvoerd.

Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn nichtje Indy, doorstaan zij spannende en gevaarlijke avonturen die een spectaculaire climax bereiken op de top van de Monta Rossa. Lukt het Ernst en Bobbie om samen met de kinderen van de circusschool de directrice en de schat te redden?

Meer op ernstbobbiedefilm.nl of check hier de videoclip.

Speciale voorpremière met Meet&Greet!
Cinestar Enschede organiseert op 3 oktober as. een speciale voorpremière met een meet&greet met Ernst&Bobbie.

 


MAIL&WIN!

Soundtrack & Doeboek
PeuterPlace mag vijf kinderen blij maken met een Ernst & Bobbie doeboek en de soundtrack van de film. Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. E&B Pakket. Insturen kan tot 12 oktober as.

Winnaars Voorpremière met Meet&Greet:
Merel en Stijn Vos (Geldermalsen), Levi Van Os (Maren-Kessel) en familie Eektimmerman (Nijverdal)

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright