HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 


Liedjes op schoot - deel 2

Prentenboek & CD

 

Wegens het succes van het eerder verschenen prentenboek en CD Liedjes op schoot is er een tweede deel verschenen.

Van oudsher zingen, dansen en spelen ouders samen met hun kinderen: een proces waaraan niet alleen plezier wordt beleefd maar waarmee tegelijkertijd de ontwikkeling van jonge kinderen op allerlei gebied wordt gestimuleerd. Op schoot paardjerijden, slaapliedjes zingen, samen spelen en opruimen, met een liedje en een spelletje is het allemaal veel leuker. En dan roept je kind vanzelf: "nog een keer!"

De cursus Muziek op Schoot is voor veel ouders een bekend fenomeen. Een cursus waarbij ouder en kind van elkaar genieten, samen muziek maken en dansen.


Het boek & CD Liedjes op Schoot deel 2 is gebaseerd op Muziek op schoot, waarmee u samen met uw kind nu ook thuis kunt genieten van kinderliedjes en diverse spelletjes die men erbij kan doen. De liedjes zijn vlot en aangenaam om naar te luisteren, óók voor ouders!

 

In het vrolijke en kleurrijke prentenboek staan maar liefst 46 liedteksten met daarbij allerlei suggesties voor spelletjes. Op de bijgeleverde CD staan de meest populaire peuterliedjes, samengesteld door Félice van der Sanden, een ervaren Muziek op Schoot docent.

Ideaal voor thuis en in de auto, maar ook geschikt voor de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf.


Liedjes op schoot (boek & CD)
Disky Entertainment
ISBN 9789078604242, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright