HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


 

Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd

Extra shows op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 september om 16.00 uur

 

De looptijd van Sprookjesboom de Musical wordt wegens succes verlengd. Dit maakt Efteling Theaterproducties vandaag bekend. De familiemusical die op 2 augustus in première ging is tot oktober te zien in Theater de Efteling. Milan van Weelden, Barry Beijer, Janneke Iking, Thijs van Empel, Amy Galatá en Steven Roox zetten een geweldige prestatie neer. Zij kruipen in deze musical in de huid van de Houthakker, Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester en Draak. De reacties van zowel het publiek, als de (vak)pers zijn lovend.

Telegraaf spreekt in haar recensie van een ‘kundig spel’ en vindt het ‘knap hoe de acteurs als het ware versmelten met hun sprookjespersonage.‘ De bekende musicalsites zijn ook vol lof en spreken van een fantastische Efteling-musical.

 

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom. In Sprookjesboom de Musical beleven de Sprookjesbosbewoners een verrassend avontuur. De Sprookjesbosbewoners ontdekken namelijk een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos – een houthakker - en vertrouwen het niet helemaal. Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vind het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos. De houthakker gelooft niet in sprookjes. Heks en Wolf hebben een gemeen plannetje bedacht en de chaos is compleet als de houthakker de Sprookjesboom wil omhakken. Sprookjesboom de Musical is een vrolijke interactieve familiemusical en tot eind september exclusief te zien in Theater de Efteling.

Kijk voor meer informatie op www.sprookjesboom.com.

 

Sprookjesboom de Musical succesvol in première.

 

Bekijk de teaser

 

 

PRIJSVRAAG: 2x4 vrijkaarten

Wil jij kans maken op vier vrijkaarten voor Sprookjesboom de Musical op 26 september as om 16.00 uur? Beantwoord de volgende vraag:

Weet jij op wie Klein Duimpje een oogje heeft?

Stuur het juiste antwoord naar sprookjesboom(@)peuterplace.nl. Vergeet niet om je naam en adres te vermelden!

Insturen kan tot en met 21 september.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright