HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 Het leukste Feest van Oost-Nederland

4 december - De Scheg - Deventer

 

Opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en alle kinderen opgelet! Op zondag 4 december a.s. vindt in De Scheg te Deventer het leukste en gezelligste feest van Oost-Nederland plaats: Het Sinterklaas Feest 2011. Honderden kinderen kunnen samen met Sinterklaas zijn verjaardag vieren tijdens een 75-minuten durende kindvriendelijke show, boordevol muziek.

Het feest wordt gepresenteerd door het kinderduo Sjon & Sjeffrie. Natuurlijk ontbreekt ook de allerbekendste Piet: Coole Piet Diego niet en samen met Sinterklaas wordt het een gezellige boel. Hopelijk kunnen Coole Piet Diego en Sjon & Sjeffrie de gemene boef nog tegenhouden, die roet in het eten wil gooien! Deze geweldige middag voor het hele gezin brengt u en de kinderen op een bijzondere manier in de feeststemming!

Op 4 december wordt in het sportcomplex De Scheg (pal naast de A1) in Deventer het spetterende Sinterklaas Feest 2011 georganiseerd. Het feest begint om 13:00 uur en duurt tot 14:15 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar à EUR 12,50 (Early Bird tickets tot 9 november a.s. EUR 10,-) via www.hetsinterklaasfeest2011.nl. Kaarten zijn alleen vooraf te koop, op de dag zelf worden geen kaarten meer verkocht aan de deur.

PeuterPlace Tickets
Vanaf 9 november kun je via PeuterPlace Tickets bestellen met 15% korting. (€ 10,63) Vermeld bij je bestelling de kortingscode ppsint2011. Let op: deze kortingactie is geldig vanaf 9 november van 10:00 uur tot 16 november 23:45 uur.

Het Sinterklaas Feest 2011 is een productie van Gates Entertainment.

MAIL & WIN!
Winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Meer prijsvragen

 

Coole Piet nodigt je uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright