HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 


 


RTL PAKT GROOTS UIT MET HET CLUB VAN SINTERKLAAS FEEST IN AHOY

27 november 2011 in Ahoy Rotterdam

 

De verjaardag van Sinterklaas wordt dit jaar weer groots gevierd met het enige echte Club van Sinterklaas Feest. De Goedheiligman en zijn Club van Sinterklaas Pieten komen dit samen met vele kinderen vieren op zondag 27 november in het schitterend gerenoveerde Ahoy in Rotterdam.

 

De line up is er een om trots op te zijn. Zowel aan de hele kleintjes als aan de oudere kinderen en hun ouders is gedacht. Zo is de presentatie in vertrouwde handen van Nicolette van Dam. Dit jaar wordt ze bijgestaan door Keet!, bekend van Telekids en het duo Ernst en Bobbie, terug van weggeweest bij het grootste Sinterklaas feest van Nederland. Maar ook zullen schitteren: Jan Smit, junior songfestivalwinnaar Ralf Mackenbach, Voice of Holland winnares Rochelle, Coole Piet Diego en illusionist Christian Farla. En uiteraard ontbreken Sinterklaas, Kluspiet, Hoge Hoogte Piet, Hulppiet, Hokus Pocuspiet, Testpiet, Profpiet, Keukenpiet en Muziekpiet niet op de meest spectaculaire verjaardagsfuif van de grootste kindervriend ter wereld.

Op 6 september start de verkoop van kaarten voor Het Club van Sinterklaas Feest. Kaarten zijn te koop via www.rtltickets.nl .

 

MAIL & WIN!

PeuterPlace verloot 4 vrijkaarten voor het Club van Sinterklaas Feest in Ahoy en 4 Club van Sinterklaas DVD's.

Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Club van Sinterklaas. Insturen kan tot en met 15 november.

 

De Club van Sinterklaas’ vanaf 24 oktober elke schooldag te zien bij
RTL 4 om 15.50 uur en RTL Telekids om 07.50 en 16.25 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright