HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 


 

Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot


De makers van dé Sinterklaasfilm van afgelopen winter komen dit jaar opnieuw met een gloednieuw avontuur! Dit najaar draait alles om de pakjesboot van Sinterklaas. De Sint heeft zijn kasteel in Spanje wel verlaten, maar blijkt niet op de boot naar Nederland te zitten. Hoe dat heeft kunnen gebeuren en hoe de Sint nu op tijd in de Nederlandse haven moet komen, beleven we in dit nieuwste bioscoopavontuur voor de hele familie!

 

Als Sinterklaas en Diego op een ochtend in de haven van Spanje aankomen, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Ze beginnen een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen. Dat valt niet mee, want door toedoen van de boeven Joris en Boris zijn de pieten al een dag eerder naar Nederland vertrokken. Ook de kapitein van de pakjesboot denkt dat Sinterklaas gewoon aan boord is. De problemen stapelen zich als cadeautjes op als uitkomt dat twee kinderen zich aan boord verstopt hebben en zo per ongeluk meevaren naar Nederland. Opnieuw een leuk en superspannend Sinterklaasavontuur!


Cast: Pamela Teves, Hetty Heyting, Inge Ipenburg, Christiaan Nieuwenhuizen, Frederik de Groot, Harold Verwoert, Erik-Jan Slot, Ellen Evers, Martijn van Nellestijn, Lisa Lumeij, Frans Bauer en Richard de Ruijter. Daarnaast zijn er in bijrollen veel bekende gezichten te zien zoals Gerard Joling, Aad van Toor, Pierre Kartner, Henk-Jan Smits en nog veel meer.

Regie:           Martijn van Nellestijn
Genre:          Familie/jeugd
Keuring:        Alle leeftijden
Lengte:         96 minuten
Release:        7 oktober 2009
Site:             www.sinterklaasdefilm.nl

 

Bekijk de trailer

 

.

 

 

 
 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright