HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Sinterklaas en het Raadsel van 5 December

 

Na het succes van Sinterklaas en het Pakjes Mysterie brengen de makers voor het vierde jaar op rij een nieuw Sinterklaasavontuur uit in de bioscoop: Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. Naast  Sinterklaas schitteren ook Diego, Gerard Joling en Joris en Boris weer op het witte doek.

In dit nieuwe verhaal lopen de Pieten op tegen een modern probleem. De meeste schoorstenen zijn verdwenen en veel huizen zijn tegenwoordig beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de kadootjes te bezorgen bij de kinderen. Eén voor één belanden ze in de gevangenis.

Wanneer Sinterklaas druk bezig is om het probleem van de Pieten op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris. Ondertussen proberen Pieta en Mevrouw Dakjes (Inge Ipenburg) een stel Pietjes het Pietenvak bij te brengen. Daar worden ze ook nog lastig gevallen door Michiel (Ralf Mackenbach), die voor de schoolkrant een interview met Sinterklaas wil hebben.

Pakjesavond nadert en voor de Pieten en Sinterklaas wordt het een race tegen de klok om op tijd een oplossing te vinden en Pakjesavond te redden. Gaat het ze lukken?

Sinterklaas en het Raadsel van 5 December is een spannend en groots Sinterklaasavontuur voor jong en oud. Bekijk de trailer!

Gratis Kleurplaat van 'Sinterklaas en het Raadsel van 5 december'.

 

Winnaars van het CD&DVD pakket zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Meer prijsvragen.

Trailer

 

www.sinterklaasdefilm.nl

 

Regie: Martijn van Nellestijn.
Cast:  Wim Rijken, Pamela Teves, Martine van Os, Inge Ipenburg, Hetty Heyting, Ralf Mackenbach, Frans Duijts, Frits Sissing, Martijn van Nellestijn, Richard de Ruijter, Gerard Joling, Sjoerd Pleijsier, Ellen Evers, Jack Spijkerman, Peter van der Vorst, Astrid Joosten, Bert Kuizenga, Wolter Kroes,Marga Bult, Andre Kuipers, Coole Piet Diego en vele anderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright